Teroristi - Zostal som posledný

24.11.2012 09:19

Tento článok je o tom, čo máte robiť ak hráte za teroristov a zostanete posledný.

Ak ste posledný kto žije, tak by ste sa mali snažiť dostať na miesto, kde sa pokladá bomba a položiť ju tam, ak bombu nemáte tak ju skúste nájsť alebo zabite zvyšných nepriateľov.

Netreba zbytočne riskovať
V prvom rade hráte za tým a pokiaľ nemusíte tak netreba zbytočne riskovať. Dôležité sú výhry na kolá. Ak si dobre rozmyslíte Váš nasledujúci postup a nebudete podnikať unáhlené akcie, tak máte šancu na úspech, samozrejme ak Vám to čas dovolí.

Kempenie
Treba myslieť aj na to, že na mieste kde sa pokladá bomba môže niekde na Vás čakať nepriateľ a to sa Vám môže stať osudným.

Čo keď sa už nič nedá robiť
Ak Vám to situácia už nedovoľuje alebo úspech je moc riskantný tak by ste sa mali snažiť zohnať nejakú dobrú zbraň a utiecť niekde do bezpečia schovať sa. Ak zbraň máte tak sa snažte prežiť do ďalšieho kola aby ste nemuseli míňať toľko peňazí na výbavu.

Položenie bomby
Ak sa dostanete na miesto kde sa pokladá bomba, tak by ste ju mali položiť na čo najnenápadnejšie miesto a Vy by ste sa mali niekde vhodne skryť. Bombu by ste mali mať na dostrel.

Ako oklamať nepriateľa
counter strike bomba c4Ak viete že ste jeden na jedného, tak môžete použiť takzvané fejkovanie (zmetenie nepriateľa). Schovajte sa niekde po blízku, tak aby Vás nebolo vidieť a keď začujete zvuk defuse (zneškodňovanie bomby), tak len zadupajte ale neukážte sa. Nemôžete si byť istý tím, či súper skutočne bombu zneškodňuje alebo tiež fejkuje a čaká odkiaľ vyleziete. Každopádne tím docielite, že ak čaká tak sa nedočká a ako bombu skutočne zneškodňuje tak prestane a zoberie si do ruky zbraň.

My sme vo výhode
miesto na bombuT majú výhodu v tom, že bomba treba zneškodniť za nejaký určitý čas, takže protivník s amusí ponáhľať. Zo svojich skúsenosti môžem povedať, že skoro každý CT fejkuje a čaká ak má nato čas. A ak vás začne naháňať je najlepšie ustupovať do bezpečia čo najďalej od bomby aby ju nestihol zneškodniť. Ak Vás zabije a potom nestihne bombu zneškodniť, tak ste vyhrali. Možností je ale viac, záleží len na Vašich skúsenostiach, tréningu a taktike.

Diskusná téma: Teroristi - Zostal som posledný

i

pc | 29.12.2013

stov bombov sa mi to hodilo.

Pridať nový príspevok